Electricitate și Electronică, în discuție la Simpozionul ISEEE

Distribuie articolul

Astăzi, a avut loc deschiderea celei de-a 8-a ediții a Simpozionului Internațional ISEEE – International Symposium on Electrical and Electronics Engineering.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Facultatea de Automatică Calculatoare Inginerie Electrică și Electronică, a fost gazda acestui eveniment, care a debutat cu alocuțiunile  domnului rector al universității, profesor Puiu-Lucian Georgescu și a organizatorilor, profesorii Marian Barbu, Dorel Aiordăchioaie și Ion Voncilă.

Simpozionul ISEEE a primit sprijin tehnic de la IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), IEEE Industry Applications Society și IEEE Education Society – Romania Chapters.

Pe durata a trei zile, Facultatea de Automatică Calculatoare Inginerie Electrică și Electronică va fi epicentrul unor prezentări și sesiuni de discuții, oferind astfel o oportunitate pentru specialiștii gălățeni, precum și tinerii debutanți în domeniul electric și electronic de a împărtăși idei, dezvolta colaborări și contribui la progresul cunoașterii în aceste domenii de interes.


Distribuie articolul

You May Also Like