Din nou fără apă. Cartierul Mazepa II nu va avea apă timp de 12 ore

Distribuie articolul


Mii de gălățeni vor rămâne fără apă. Joi, timp de 12 ore, furnizarea apei va fi sistată într-o parte a cartierului Mazepa II. Din cauza unei lucrări edilitare, vor fi afectate zeci de blocuri și de instituții, dar și abonații casnici de la casele de pe străzile din zonă.


Peste 40 de blocuri vor fi afectate, dar și numeroase magazine, restaurante și instituții, printre care Inspectoratul de Stat în Construcții, Centrul de transfuzii și Complexul Ancora. Restricțiile vor impuse în intervalul 8.00-20.00 pentru realizarea unei lucrări la rețeaua de apă și canalizare.


„Lucrările programate vor conduce la sistarea apei joi, 12 august 2021, între orele 08.00 – 20.00, pentru o parte dintre consumatorii din Cartier Mazepa II, respectiv blocurile: M5, M5A, M6, M7, D1A, D1B, D2A, D2B, D3A, IC1-IC3, LC1-LC9, E1-E3, CL1-CL3, L4-L6, M8-M15, F7, ROKA, COLIBRI, ATENA, Inspectoratul de stat in Constructii, ENGIE, ING Bank, VIVA, Centrul de transfuzii, Penny Market, Restaurant Blue Aqua, Vila Belvedere, Complex Ancora, Biserica Trei Ierarhi, Plase Pescărești”, au anunțat reprezentanții Apă Canal.


De asemenea, nu vor avea apă abonații de pe străzile C-tin Brâncoveanu, Română, Al.Cernat, Ciprian Porumbescu, Armata Poporului, Piața Falezei, Râpei, Marinarilor, Garibaldi, Mărășești, Șoimului, Berzei, Ovidiu și Victoriei.


Distribuie articolul

You May Also Like