De la Inginerie la Florărie şi invers, un altfel de workshop

Distribuie articolul

Organizarea unui workshop susținut de un inginer horticol despre aranjamente florale, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor din Inginerie, reprezintă o inițiativă inspirată și educativă. Organizat de Sucursala Galaţi a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România (AGIR), în colaborare cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, workshop-ul se va desfăşura vineri, 28 iunie 2024, în Sala multimedia a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați, de la ora 11:00.

Organizarea workshop-ului are mai multe scopuri, printre care promovarea creativității și a competențelor artistice în rândul femeilor din domeniul ingineriei, conectarea femeilor inginer cu aspecte practice și estetice ale horticulturii, dar și oferirea unei pauze relaxante și constructive de la activitățile tehnice zilnice.

Publicul ţintă este reprezentat de femeile din domeniul ingineriei, studentele de la facultățile de inginerie și profesioniști din domenii tehnice, dar participarea la întâlnire nu va fi îngrădită de gen.

Acest tip de workshop nu doar că aduce un plus de diversitate și creativitate în viața profesională a femeilor inginer, dar și promovează o comunitate mai strânsă, în care ajutorul reciproc să fie acordat atât din punct de vedere tehnic, cât şi social.


Distribuie articolul

You May Also Like