COVID la Primărie. Un centru al municipalității gălățene a fost închis din cauza cazurilor de infectare

Distribuie articolul


Mai mulți angajați ai Primăriei Galați s-au îmbolnăvit de COVID 19. Este vorba despre persoane care lucrează la un centru de taxe și impozite. Activitatea instituției a fost suspendată.

Centrul de plată a taxelor și impozitelor din strada Domnească, nr.13, bloc L, nu mai are activitate cu publicul după ce în interior au apărut mai multe cazuri de infectare cu virusul SARS CoV 2. Clădirea este dezinfectată, iar contribuabilii sunt îndemnați să apeleze la alte centre ale Primăriei sau la soluțiile on-line.

„Primăria municipiului Galați informează că a fost suspendată activitatea la centrul de plată a taxelor și impozitelor din strada Domnească, nr.13, bloc L, ca urmare a apariției unor cazuri de coronavirus. S-a dispus efectuarea dezinfecției în toate spațiile din cadrul centrului. Activitatea în celelalte centre ale Direcției Impozite, Taxe și alte Venituri Locale se desfășoară normal. Reamintim că taxele și impozitele locale se pot achita foarte simplu prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro”, au anunțat reprezentanții Primăriei Galați.

Luna trecută, tot din cauza COVID, a fost închis mai multe zile centrul de plată a taxelor din Micro 39.


Distribuie articolul

You May Also Like