Corina Ozon la Galați. Lansarea romanului „Cineva în orașul ăsta te iubește”

Distribuie articolul

În această săptămână, Galațiul găzduiește un miniturneu de lansare a celui mai nou roman al scriitoarei Corina Ozon, „Cineva în orașul ăsta te iubește”, evenimentul fiind organizat de Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” Galați, alături de partenerii și colaboratorii săi, printre care Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galați, Editura Trei, Librăria „Humanitas” Galați, Colegiul Național „Costache Negri” Galați, cotidianele „Viața liberă” și „Monitorul”, „Express TV”.

Autoarea, Corina Ozon, cunoscută pentru vocea sa distinctă în peisajul literaturii române contemporane și distinsă cu premii precum Silver for Excellence la Gala PR Awards Internațională (2015) și inclusă în Top 100 Femei de Succes (Capital, 2017), vine în atenția publicului gălățean cu o operă captivantă. Romanul, încărcat de o intrigă complexă ce țese răpiri, crime și răsturnări de situație, nu doar că explorează lupta veșnică dintre bine și rău, dar lansează și o provocare modernă: o luptă pentru controlul societății prin tehnologie. Un element inedit al romanului este apariția personajului Chat GBT, o premieră în literatura românească, după cum mărturisește autoarea.

Programul evenimentelor este conceput pentru a oferi publicului o serie variată de activități, de la lecturi publice la dialoguri interactive cu autoarea și lansarea oficială a cărții, după cum urmează:

  • Miercuri, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas Galați;
  • Joi, începând cu ora 11.00, în Aula Colegiului Național „Costache Negri” Galați și continuând de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Cuza Vodă” Galați.

În plus, întâlnirile vor fi onoratși de prezența lui Iosif Roca, invitat special, care va adăuga o dimensiune suplimentară dialogului cultural.


Distribuie articolul

You May Also Like