Comasații, între neștiință, ticăloșie și mahalagism…

Distribuie articolul

 

 

Contestarea Alianței Dreapta Unită (ADU), formată din USR, Forța Dreptei și PMP, de către un socialist, produsă în week-end-ul trecut la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), este un conglomerat de neștiință și ticăloșie.

 Evident, acel nene a avut mandat de la partidul ce cu multă sfioșenie îl reprezintă.

Acum, putem spune și noi că Alianța PSD-PNL este o tâmpenie doctrinară, morală, elicoidală sau cum doriți a o percepe, dar, cu siguranță, nu putem spune că este ilegală.

A, că acest dromader pleoștit comite fărădelegi într-un ritm accelerat, nu e o noutate pentru nimeni. Astăzi de pildă, observăm că PSD aripa Pucky a intrat oficial în campanie electorală, cu toate că, la fel de oficial, aceasta nu a început.

 Deci, ilegalitate.

Și asta nu poate fi pusă pe seama neștiinței ci mai degrabă a aroganței, fiindcă, își permit să fie în afara legii, principalul lor atribut cu care defilează de vreo trei decenii și ceva.

Liberalii la rândul lor joacă roluri de mitici. Mitici din ăia…foarte mici!

Astăzi, când ÎCCJ a dat verdictul la sesizarea ADU cu privire la respingerea neștiinței PSD-PNL, liberalii de la malul gârlei au ieșit masiv pe rețelele de socializare cu contestația de la finalul săptămânii depusă de acel socialist habarnist.

 Aici intrăm în zona de ticăloșie. Dar, la PNL, așa poziționare nu reprezintă o noutate.

 Aș aminti aici, ticăloșiile marcă înregistrată PNL, cu neorganizarea alegerilor parțiale în peste 80 de localități, cu toate că exista o hotărâre judecătorească definitivă în acest sens, chiar de la Curtea de Apel Galați, apoi refuzul constant de oficializare a grupului parlamentar al Forței Dreptei, cu toate că din punct de vedere numeric, aceștia din urmă erau îndreptățiți să se constituie.

Cam așa se face politica la PNL, central și local, dar, problema lor, una esențială, ar fi că lumea s-a cam prins de seriozitatea lor și totodată aplecarea spre ilegalități. Dar, cum spuneam, a venit vremea de a nu ne mai lăsa influențați de personaje fundamental idioate.

 Asta se cheamă cum vreți, numai politică nu, pentru că nu văd diferențe majore între modul cum conduceau comuniștii și acțiunile din prezent ale PSD și PNL.

O alianță nocivă, neesențială ca identitate și deloc frecventabilă…

 


Distribuie articolul

You May Also Like