Bursă generală de locuri de muncă în mai

Distribuie articolul

ANOFM anunță bursa anuală a locurilor de muncă pentru luna mai. La Galați, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), organizează, pe 17 mai, noua ediție a Bursei generale a locurilor de muncă, eveniment prin care se dorește realizarea întâlnirii directe a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Bursa se va desfășura simultan în municipiile Galați și Tecuci.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt cresterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate in cautarea unui loc de munca si crearea de noi oportunitati pentru angajatori in identificarea potentialilor viitori angajati, care prin experienta si abilitatile lor pot contribui la succesul activitatii economice.

În Galați, evenimentul va avea loc în Corpul D al Facultății de Inginerie, din str. Domnească nr. 111, iar la Tecuci, în Casa de Cultură, str. 1 Decembrie 1918 nr. 62.

AJOFM Galați face apel atât la agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante, cât și la reprezentanții autorităților locale, reprezentanții societății civile, cei ai mediului academic și universitar, ai mass-media locale, ai actorilor relevanți care sunt implicați sau doresc să se implice în reducerea șomajului și creșterea calității vieții persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, atât din mediul urban, cât și din mediul rural.

Participarea la Bursa generală a locurilor de muncă este gratuită pentru persoanele aflate în căutarea unu job.


Distribuie articolul

You May Also Like