Bătrâni jefuiți de o femeie din Galați care se prezenta drept vânzătoare de medicamente

Distribuie articolul

Cel puțin două persoane în vârstă au fost jefuite de o femeie care se prezenta drept vânzătoare de medicamente. Ea intra în casele victimelor sale susținând că are promoții la diferite medicamente.

Potrivit Poliției Galați, în urmă cu nouă zile, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei infracțiuni de furt. Femeia în vârstă de 90 de ani le-a spus polițiștilor că o femeie necunoscută i-a pătruns în locuință sub pretextul comercializării unui unguent medical și, profitând de neatenția sa, a sustras un plic în care se aflau 6.000 de lei.
Polițiștii au identificat-o pe suspectă, o femeie, de 54 de ani, din municipiul Galați, și au efectuat o percheziție la domiciliul acesteia, unde au găsit și ridicat 2.000 de euro și 170.000 de lei.
Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în septembrie, aceeași persoană ar fi comis o faptă de înșelăciune, solicitând și primind de la un bărbat, de 74 de ani, suma de 800 de lei, în schimbul procurării unui medicament.
Femeia, cercetată pentru furt calificat și înșelăciune, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like