Bărbat arestat, sub acuzația de furt calificat

Distribuie articolul

Poliția l-a prins pe hoțul în serie, cel care a comis furturi din mai multe cartiere din oraș. El a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzația de furt calificat. Totodată, polițiștii cred că acest bărbat a comis mai multe furturi și se face apel la populație pentru a le reclama.

Pe 31 ianuarie, la ora 16,32, polițiștii Secției 3 au fost sunați cu privire la faptul că o persoană a furat camera de înregistrare video montată în lift. După ce au ajuns la fața locului, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, dar care momentan, nu poate fi identificat în aceeași zi. A fost efectuată cercetarea blocului și a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea de furt.

După ce au fost vizionate imaginile înregistrate pe camera video, oamenii legii au identificat persoana, fiind un bărbat de 37 de ani, om al străzii, care a încercat și anul trecut, pe 30 noiembrie, să fure o bicicletă din scara unui bloc de pe strada Oțelarilor.

Vinerea trecută, cel bănuit a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Galați, care l-au trimis la Secția 3 Poliție Galați, pentru audiere și cercetare.

 


Distribuie articolul

You May Also Like