Atac de panică la Frontieră 

Distribuie articolul

Un bărbat de 28 de ani, din Galaţi, a ajuns în spitalul în Arad, după ce a făcut atac de panică în punctul de trecere a frontierei Nădlac de pe DN7.  Bărbatului i s-a făcut rău când polițiştii de frontieră au vrut să-l ancheteze, pentru că era căutat de autorităţile din Austria.

În momentul efectuării verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile din Austria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Pe durata controlului de frontieră, bărbatul a manifestat stări de leşin, drept urmare poliţiştii de frontieră au sunat la 112 şi au solicitat asistenţă medicală în Punctul de Trecere a Frontierei. În urma consultării tânărului de către medicii de pe ambulanţă, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad pentru investigaţii, fiind diagnosticat cu atac de panică. Suspectul a fost transportat sub escortă la spital si după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate, a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie al județului Arad. Bărbatul va fi dus în fața judecătorilor, pentru confirmare mandatului de arestare european, urmând să fie predat autorităților judiciare din Austria.


Distribuie articolul

You May Also Like