A început Campionatul Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori

Distribuie articolul

Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, Galațiul este gazda Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30, un eveniment organizat de Federația Română de Tenis ce are certificare internațională, gradul ITF S200.

Tablourile de concurs au fost publicate pe site-ul Federației Române de Tenis, miza principală fiind obținerea titlului de “campion național”. În total, sunt 120 de participanți ce au confirmat prezența la proba de simplu. Pe lângă aceștia, vor mai participa încă aproximativ 20 de tenismeni ce vor juca doar în probele de dublu la actuala ediție a Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30.

Meciurile se desfășoară în perioada 14-18 septembrie, în trei baze sportive: Atlas, ICMRS și Arcada. Campionatul Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30 este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și cu sponsorii cooptați. Accesul publicului la competiția de tenis rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 30 de ani este gratuit.


Distribuie articolul

You May Also Like