„Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale”, un album muzical cum altul nu-i! 

Distribuie articolul

Societatea Ornitologică Română şi Universal Music România a lansat albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale”, după cum anunță organizația pe site-ul său. Albumul include 36 de sunete de la păsări precum mierla, pițigoiul mare, sticletele, ciocănitoarea de grădini, rândunica, guguștiucul. Ineditul LP a fost lansat chiar pe 1 aprilie iar acum este accesibil în format digital pentru orice persoană sau organizație interesată.

“De Ziua Păsărilor, 1 aprilie, descoperă cântecele naturii, interpretate de păsările din jurul nostru. Societatea Ornitologică Română, în parteneriat cu Universal Music România, vă aduc sunetele care ne amintesc tuturor cine suntem și de unde venim”, potrivit organizației.

De 29 de ani celebrăm Ziua Păsărilor pe dată de 1 aprilie. În România, Ziua Păsărilor era sărbătorită încă din perioada interbelică, în principal în școli. În 1994, SOR a reintrodus în calendarul evenimentelor această zi specială pentru toți iubitorii de păsări și natură”, a declarat directorul executiv al SOR, Dan Hulea, cu ocazia lansării.

Albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieții Tale” include 36 de sunete de la păsări precum mierla, pițigoiul mare, sticletele, ciocănitoarea de grădini, rândunica, guguștiucul și multe altele. Fiecărui sunet și fiecărei păsări îi este atribuit un titlu inspirat din realitatea noastră de zi cu zi, cum ar fi „Pițigoiul mare – În drum spre cafenea” / „Florinte – În față, pe avarie” / Ciocănitoare de grădini – Bormașina vecinului”.


Distribuie articolul

You May Also Like