Redescoperim frumusețea orașului de la Dunăre

Distribuie articolul

 Plimbări cu nava de agrement a Consiliului Județean

 

Consiliul Județean Galați a inaugurat, recent, o navă de pasageri, dedicată plimbărilor pe Dunăre, deschizând un nou capitol de petrecere a timpului liber pentru gălățeni, precum și pentru vizitatorii orașului.

 

Un vis devenit realitate, o dorință veche îndeplinită

 

„Unul dintre visurile gălățenilor prinde viață. Am lansat la apă o navă de pasageri special construită pentru plimbări pe Dunăre, oferindu-le atât locuitorilor, cât și turiștilor șansa de a descoperi frumusețea unică a zonei. Astfel, pentru prima oară după 1989, o instituţie publică din Galaţi organizează în mod regulat curse de agrement pe Dunăre”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

 

Locuri destinate și persoanelor cu dizabilități

 

Cu o lungime de 18 metri și capacitate pentru 30 de pasageri, din care patru locuri sunt destinate persoanelor cu dizabilități, nava promite o experiență de neuitat.

 

Cursele de agrement se desfășoară de miercuri până duminică, în perioada caldă a anului, în acest moment realizându-se călătorii de două ore până la podul de peste Dunăre.

 

Prețurile sunt accesibile pentru toată lumea: 50 lei călătoria de două ore (25 de lei pe oră) pentru adulți și 30 lei călătoria de două ore (15 lei pe oră) pentru copiii cu vârste între 6 și 18 ani, iar copiii sub 6 ani au acces gratuit. Siguranța este pe primul loc, nava fiind dotată cu 33 de veste de salvare și condusă de un căpitan cu 36 de ani de experiență. Biletele pot fi achiziționate direct la îmbarcare, la pontonul Schengen, acolo unde este acostată nava de pasageri, din fața Palatului Navigației

 

Redescoperim frumusețea Dunării

 

Pentru gălățeni și vizitatori, această navă nu este doar o nouă atracție, ci un simbol al legăturii profunde cu Dunărea, un prilej de a redescoperi frumusețea Galațiului. Nava de pasageri a Consiliului Județean Galați desfășoară deja curse de agrement pe Dunăre.

 

Încă o poveste de spus pe Dunăre

 

Pentru cei care pășesc pe puntea navei, experiența este una magică, fiecare val purtând cu sine o poveste plină de entuziasm. Emoția primelor călătorii a fost resimțită de toți cei care au avut bucuria de a naviga, de la râsetele copiilor, privirile încântate ale adulților și uimirea celor mai vârstnici, toate transformând cursele de agrement într-un moment unic de relaxare.

 

Importanța acestor plimbări este deosebită. Nu doar că este promovat orașul nostru, dar este întărit și sentimentul de mândrie al întregii comunități. Nava a fost construită cu ajutorul fondurilor europene atrase de către Consiliul Județean Galați.

 

„Dragi gălățeni, pregătiți-vă să fiți martorii unei plimbări de neuitat pe Dunăre. Cu fiecare val și cu fiecare cursă, legătura noastră cu acest fluviu devine tot mai puternică. Vă așteptăm la bord pentru a scrie împreună o poveste de neuitat”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD – Filiala Jud. Galati Realizat de SC Brighter Focus MM SRL, Cod de identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240002


Distribuie articolul

You May Also Like