S-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă de la Nărtești-Gohor!

Distribuie articolul

 

 

 

Operatorul APA CANAL Galați a finalizat investiția „Lucrări de extindere conductă de alimentare cu apă potabilă drum județean DJ 241, satul Nărtești, comuna Gohor, județul Galați“, realizată din profit reinvestit.

Necesitatea extinderii rețelei de apă potabilă din satul Nărtești a fost identificată încă de la preluarea comunei Gohor în aria de operare (mai 2022), prin urmare s-au făcut imediat demersuri în acest scop, contractul de execuție a lucrărilor fiind semnat în martie 2023.

Pentru extinderea alimentării cu apă potabilă au fost folosite conducte PEHD, PE100, SDR17, PN10 pe o lungime totală de 638 ml (conducte de distribuție, inclusiv branșamente). De asemenea, s-au montat cămine de branșament complet echipate (contoare de apă Dn 20 mm), s-au executat 2 cămine de vane din beton monolit și s-au montat 2 vane pe conductele de alimentare cu apă.

Valoarea lucrărilor a fost de aproximativ 114.000 lei.

Investițiile în Nărtești vor continua în 2024 cu executarea unui puț forat (valoare aproximativ 400.000 lei) în vederea suplimentării debitului de apă necesar populației inclusiv în perioade caniculare.

 


Distribuie articolul

You May Also Like